Mbappe izbjegao napad u Glasgowu

Napao ga navijač

Mbappe izbjegao napad u Glasgowu

E. Škorić

PSG je večeras sa 5:0 slavio u Glasgowu protiv Celtica na otvaranju Lige prvaka.

Parižani su dovođenjem Neymara i Kyliana Mbappea odlučili da napadnu trofej Lige prvaka i već u prvom meču su pokazali svoje ambicije, ali i svoju snagu.

Razbili su nemoćni Celtic sa 5:0, a jedan od golova djelo je Mbappea, nove zvijezde evropskog nogometa i čovjeka koji je plaćen čak 180 miliona eura.

Mbappe je danas jedan od najpopularnijih igrača na svijetu, no u Celticu nisu bili pretjerano zadovoljni što su ga uživo gledali.

Jedan domaći navijač utrčao je na teren i krenuo prema Mbappeu, no napad na Francuza spriječili su zaštitari, koji su ga odmah izveli sa stadiona i navodno će dobiti životnu zabranu dolaska na utakmice svog voljenog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije