Mbappe je odrastao gledajući Ronaldinha u PSG-u?!

Zbunjujuća izjava

Mbappe je odrastao gledajući Ronaldinha u PSG-u?!

Supertalentovani francuski fudbaler Kylian Mbappe ovog ljeta dres Monaca zamijenio je dresom PSG-a.

O njegovom transferu govorilo se tokom čitavog prelaznog roka, a PSG je na kraju dobio bitku protiv Arsenala, Real Madrida i Barcelone. Prilikom zvaničnog predstavljanja u novom klubu Mbappe je djelovao jako sretan i samo je biranim riječima govorio o PSG-u. 

Tom prilikom se malo i obrukao i to kada je govorio o svojim idolima u ovom klubu, a naveo je da su to bili Ronaldinho i Pauleta. Mbappe je rekao da je odrastao gledajući Ronaldinha u dresu PSG-a. To ne bi bilo tako čudno da je Ronaldinho prije par godina nosio dres ovog kluba, ali je čudno jer je Brazilac prije čak 14 godina napustio PSG. 

Zanimljivo, Mbappe sada ima 18 godina i u vrijeme kada je Ronaldinho napustio PSG on je imao samo četiri godine, pa je njegova izjava o tome da je odrastao gledajući Brazilca u PSG-u pomalo besmislena. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bilo kako bilo, Mbappe je veoma mlad pa će mu se i oprostiti, a treba napomenuti da bi on večeras trebao imati debi u PSG-u. Njegov novi tim u okviru francuske Ligue 1 gostuje kod Metza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi