Mbappe: Juventus je jak, ali im možemo parirati
Foto: EPA

Mlada zvijezda poručuje

Mbappe: Juventus je jak, ali im možemo parirati

Mladi napadač Monaca Kylian Mbappe ima veliko poštovanje prema Juventusu, s kojim se njegov klub sastaje u polufinalu Lige prvaka.

"Juventus je veliki klub, svi znamo njihovu historiju i za njihove uspjehe iz prošlosti. Riječ je o fantastičnoj ekipi koja je to pokazala izbacivši Barcelonu u četvrtfinalu", rekao je Mbappe, te dodao:

"Tada je postalo jasno da Juventus ima sve što je potrebno da osvoji Ligu prvaka. Juve je jak, ali i mi ćemo se nešto pitati. Stigli smo do polufinala i mislim da je to dokaz da smo kvalitetni, a protiv Juventusa ćemo dati sve od sebe da to i pokažemo. Ako budemo pravi, možemo im parirati".

Monaco i Juventus će svoj prvi meč polufinala Lige prvaka igrati u srijedu s početkom u 20:45, a revanš je na rasporedu 9. maja u Torinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi