Mbappe: Nema ništa od odlaska u Real Madrid

Demantovao špekulacije medija

Mbappe: Nema ništa od odlaska u Real Madrid

E. Čaušević

Mladi napadač Monaca, Kylian Mbappe, bit će sigurno jedna od zvijezda ljetnog prelaznog roka.

Ovaj 18-godišnji napadač iza sebe ima sezonu iz snova u kojoj se na najbolji način predstavio fudbalskoj javnosti. Mbappe je svojim sjajnim igrama privukao interes mnogih ekipa, a u zadnje vrijeme najviše se špekuliše da će karijeru nastaviti u dresu Real Madrida.

Novopečeni reprezentativac Francuske nakon sinoćnjeg poraza u prijateljskoj utakmici od Španije komentarisao je navode da bi mogao preći u kraljevski klub. 

"Sretan sam u Monacu i ne želim tako brzo donijeti odluku o svojoj budućnosti. Real Madrid je klub za igrače koji se nalaze na vrhuncu svojih karijera, a ja nisam još uvijek ni blizu toga. Želim ostati čvrsto na zemlji i Monaco ću napustiti onda kada shvatim da je pravo vrijeme za to", rekao je Mbappe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi