Mbappe odlučio u koji klub će otići nakon Monaca

Želja mu da igra u Realu s Ronaldom

Mbappe odlučio u koji klub će otići nakon Monaca

E. Čaušević

Mladi francuski napadač Kylian Mbappe svojim igrama u dresu Monaca oduševio je fudbalsku javnost u sezoni iza nas.

Ovaj 18-godišnji napadač je svojim igrama privukao interes evropskih velikana koji se bore za njegov potpis. Mjesecima se već špekuliše gdje bi Mbappe mogao nastaviti svoju karijeru, te da li će već ovog ljeta napustiti Monaco. Iako su najviše interesa pokazali Arsenal i Manchester United, čini se da Francuz zna gdje želi da ide.

Naime, poznato je da je Mbappe od malih nogu navijač Real Madrida i da mu je velika želja da jednog dana zaigra za ovaj klub. Kraljevi su već potvrdili da se Mbappe nalazi na radaru ovog kluba, te da ozbiljno razmišljaju o tome da pošalju zvaničnu ponudu.

Posao bi im moglo znatno olakšati činjenica da Mbappe želi da igra sa Cristianom Ronaldom. Iako se špekuliše da Portugalac želi da ide iz Reala mogućnosti da se to desi su veoma male. Zaista bi bilo zanimljivo vidjeti u tandemu najboljeg igrača svijeta i vjerovatno najboljeg mladog napadača svijeta u ovom trenutku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi