Mbappe: Razočarani smo, no ne i slomljeni

Poslije kiksa protiv Luksemburga

Mbappe: Razočarani smo, no ne i slomljeni

E. Škorić

Veliki kiks napravila je sinoć Francuska, pošto je odigrala samo 1:1 protiv Luksemburga u meču kvalifikacija za Svjestko prvenstvo.

Francuzi sa bili veliki favoriti i trebala im je pobjeda da se učvrste na prvom mjestu, no Luksemburg je odolijevao napadima domaćih zvijezda i na kraju došao do vrijednog boda.

"Veoma smo razočarani jer smo imali priliku da se učvrstimo na prvoj poziciji u grupi i da se odvojimo od konkurencije. Razočarani smo, puno, no nismo slomljeni. Sada se vraćamo u svoje klubove, a nastojat ćemo da ostvarimo pobjede u preostale dvije utakmice kako bismo otišli na Svjetsko prvenstvo", rekao je Mbappe za L'Equipe.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sjajni napadač PSG-a vrijedi više od 200 miliona eura, ali sinoć nije mogao da pronađe put do mreže "malog" Luksemburga, a u sastavu Francuske igrali su još i Lemar, Kante, Giroud, Griezmann, Pogba...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi