Mbappe saigraču poželio sreću u novom klubu
Foto: EPA

Bernardo Silva će karijeru nastaviti u Manchester Cityju

Mbappe saigraču poželio sreću u novom klubu

Bernardo Silva od naredne sezone neće biti igrač Monaca, jer je postigao dogovor sa Manchester Cityjem kojem će se pridružiti uz naknadu od 43 miliona eura.

Silva je uz talentovanog Mbappea bio jedan od najzaslužnijih  za odlično izdanje Monaca u Ligi prvaka i osvajanje titule prvaka Francuske i  prekidanje 17-godišnjeg posta Monaca u Ligi 1.

Čini se da je Silvin transfer iznenadio sve u klubu, a Mbappe je na svom Twitteru, uz "plačljivi" emotikon, poželio svom, sada već bivšem, saigraču sreću u nastavku karijere.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sretno moj prijatelju", napisao je Mbappe, dok je Silvi sreću poželio još jedan saigrač iz Monaca Djibril Sidibe, poručivši mu:

"Sretno! Ponosan sam što sam igrao sa tobom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi