Mbappe slikom na Twitteru otkrio novi klub?
Foto: EPA

Fudbaler Monaca u društvu Leroyja Sanea

Mbappe slikom na Twitteru otkrio novi klub?

Monaco je u petak savladao Toulouse u prvoj utakmici nove sezone Lige 1 rezultatom 3:2, ali je navijače ove ekipe zabrinula povreda Kyliana Mbappea koji je igru napustio u 75. minuti ove utakmice. Navijače Monaca je, međutim, zabrinula i fotografija koju je jučer Mbappe postavio na svoj Twitter.

Naime, 18-godišnji francuski napadač se nalazi na meti velikog broja evropskih velikana. Manchester City i Real Madrid se izdvajaju kao najozbiljniji kandidati za realizovanje Mbappeovog transfera, a sam Mbappe je fotografijom na Twitteru "dodao ulje na vatru" špekulacijama o napuštanju Monaca i prelasku u Manchester City.

Naime, na fotografiji koja je obradovala navijače Cityja i zabrinula navijače Monaca može se vidjeti Mbappe u društvu fudbalera Cityja, Leroyja Sanea. Napadač Monaca je fotografiju postavio uz opis: "Drago mi je da sam te upoznao brate", a ona je momentalno izazvala euforiju među navijačima Građana, koji već neko vrijeme očekuju vijesti o mogućem Mbappeovom transferu, a njegovo druženje sa Saneom može predstavljati "znak" da je fudbaler Monaca blizu potpisa za City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Mbappe trenutno boravi u Manchesteru gdje učestvuje u promotivnoj kampanji Nike-a, a da li je došlo do nekih kontakata između njega i Manchester Cityja nije poznato.

Podsjetimo, već odavno se špekuliše o dolasku Mbappea na Etihad, a navodno bi njegov transfer Građane mogao stajati i do 160 miliona funti.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi