Mbappe: Žao mi je, ne čitam šta pišu

Mladi napadač fokusiran na Monaco

Mbappe: Žao mi je, ne čitam šta pišu

E. Škorić

Mladi nogometaš Monaca Kylian Mbappe (18) igra sezonu iz snova, a samim tim postao je izuzetno tražen na tržištu.

Ovaj 18-godišnjak je eksplodirao ove sezone i vodi Monaco prema naslovu u Francuskoj, a ujedno je klub doveo do četvrtfinala Lige prvaka. O njemu danas svi pišu, a donedavno niko nije imao pojma ko je i šta je.

Ugledni španski listovi Marca i AS o njemu danas pišu kao o igraču koji će koštati rekordnih 120 miliona eura, a spominje se Real Madrid kao naredni klub u kojem će ovaj talentovani napadač igrati.

U ovoj sezoni je postigao 19 pogodaka i upisao 11 asistencija, te ga nazivaju novim Thierryjem Henryjem. Engleski mediji često ga sele na Otok, no Mbappe se time ne zamara.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Žao mi je, ali ne gledam šta pišu engleski novinari. Ne zanima me", kratko je kazao Mbappe, koji kaže kako će ostati fokusiran na igre u Monacu, koji u četvrtfinalu igra protiv Borussije Dortmund, a zasad je lider u Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi