Meč Lazija i Udinesea će se igrati 24. januara
Foto: EPA

Određen datum

Meč Lazija i Udinesea će se igrati 24. januara

Fudbaleri Lazija i Udinesea trebali su u nedjelju igrati meč 12. kola italijanske Serije A, ali je susret odgođen zbog vremenskih neprilika i jake kiše.

Meč je trebao početi u 18.00 sati, ali glavni sudac je procijenio da ipak ne postoje uslovi za igru, pa mu nije ništa drugo preostalo već da fudbalere pošalje u svlačionicu.

Fudbalski savez Italije odlučio je da će se ovaj susret odigrati 24. januara naredne godine (srijeda). 

Podsjetimo, Lazio je u nevjerovatnom nizu od šest uzastopnih pobjeda, a trenutno se nalazi na 4. mjestu Serije A. S druge strane, Udinese je trenuno na 13. poziciji i sve osim poraza na Olimpicu za njih bio bio uspjeh. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi