Medunjanin i društvo na udaru navijača

Prekinut trening Deportiva

Medunjanin i društvo na udaru navijača

A. Beganović

U okviru 34. kola Primere Deportivo La Coruna, čije boje brani i naš reprezentativac Haris Medunjaninm, pretrpjela je ubjedljiv poraz na gostovanju kod Elchea (4:0).

U derbiju začelja Elche je u srijedu nadigrao Deportivo, koji u prvenstvu već 12 susreta uzastopno ne zna za pobjedu.

Posljednji put Medunjanin i društvo su slavili 6. februara kada su na domaćem terenu sa 2:0 savladali Eibar.

Deportivu je sve bliže ispadanju u niži rang, a navijači ovog kluba nezadovoljni igrama i zalaganjem fudbalera posjetili su trening svojih ljubimaca i nakratko su ga prekinuli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Po dolasku u trening kamp Deportiva navijači su se stacionirali na tribinu, provocirali su svoje ljubimce, a onda su se spustili na teren, te su na par minuta prekinuli trening.

Osim toga i u samom gradu navijači prema pisanju španskih medija provociraju igrače, koji se mogu iskupiti samo ostankom u eliti, no s obzirom u kakvoj formi igraju, teško da će uspjeti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti