Medunjanin na nevjerovatan način ostao bez pobjede
Foto: EPA

Philadelphia ispustila veliku prednost

Medunjanin na nevjerovatan način ostao bez pobjede

M. Šljivak

Duel 7. kola američke MLS lige donio je duel između Philadelphia Uniona za koju nastupa naš Haris Medunjanin i ekipe Montreal Impacta. U sjajnom meču pobjednika nije bilo (3:3), iako su domaći imali tri gola prednosti.

Odlično prvo poluvrijeme domaćina donijelo im je prednost od tri gola. Alberg je postigao dva, Sapong jedan gol za prednost od 3:0, ali je Piatti u 41. minuti vratio nadu gostima golom za 3:1 nakon prvog dijela igre.

Nastavak donosi bolju igru Montreala, koji je na kraju uspio doći do jednog boda. Dva gola Jackson-Hamela donijela su gostima poravnanje i jedan bod (3:3) u ovom zaista fantastičnom meču.

Philadelphia je nakon sedam utakmica još uvijek bez pobjede i nalaze se na začelju Istočne konferencije sa tri boda.

Haris Medunjanin je na terenu proveo kompletan meč.

MLS, 7. kolo:

Philadelphia - Montreal 3:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi