Medunjanin samokritičan: Moram biti agresivniji u igri
EPA

Bh. reprezentativac smatra da može puno bolje

Medunjanin samokritičan: Moram biti agresivniji u igri

Fudbaleri Deportiva sutra će u okviru 12. kola španske Primere na svom terenu dočekati Real Sociedad, a prema riječima bh. reprezentativca Harisa Medunjanina ovaj susret je najvažniji za njegov tim.

"Znamo da moramo pobijediti, jer ovo je najvažnija utakmica u ovoj godini", kazao je Medunjanin, koji će u ovom susretu imati ulogu defanzivca.

"Spreman sam igrati na svakoj poziciji. Nije lako promijeniti sastav, ali mora se uzeti u obzir da ima mnogo kartoniranih i povrijeđenih. 

Medunjanin je prilično samokritičan kada su u pitanju njegove posljednje partije u dresu Deportiva.

"Ljut sam, jer smatram da mogu puno bolje. Moram biti dosta agresivniji u igri, jer to će mnogo pomoći i mom timu. Kada ja igram dobro, onda svi igraju dobro", zaključio je Medunjanin u razgovoru za španske medije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.