Medunjanin slavio opstanak i uživao u Barcinoj tituli

Dvostruko slavlje Zmaja?

Medunjanin slavio opstanak i uživao u Barcinoj tituli

Fudbaleri Deportivo La Corune su izborili opstanak u španskoj Primeri, i to na kakav način. 

U posljednjem kolu španskog prvenstva Deportivo našeg Harisa Medunjanina gostovao je na Nou Campu kod Barcelone. Katalonski fudbalski gigant je titulu šampiona Španije je osigurao još u prošlom kolu pobjedom od 1:0 na gostovanju kod Atletico Madrida.

I u ovaj susret su Katalonci ušli maksimalno ozbiljno. Messi je pogodio za 1;0 već u 5. minuti, a u 59. minuti utakmice sjajni Argentinac je povisio na 2:0. Ipak gosti su uspjeli konsolidovati svoj redove.

Perez je u 67. minuti smanjio na 2:1, a Salomao je u 76. izjednačio na 2:2. 

Oduševljenju fudbalera Deportiva nije bilo kraja. Osigurali su opstanak na gostovanju kog novog šampiona, a dobro raspoloženje nije znao sakriti ni bh. reprezentativac Haris Medunjanin. 

Snimak slavlja koji je nastao nakon utakmice na Nou Campu podijelio je sa svojim fanovima na Instagramu. 

 

⚽️⚽️ Depor

A video posted by Haris Medunjanin (@nejeditrice) on May 23, 2015 at 5:02pm PDT

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije