Medunjaninu bod i žuti karton u duelu sa Sociedadom

Deportivo - Sociedad 0:0

Medunjaninu bod i žuti karton u duelu sa Sociedadom

Fudbaleri Deportivo La Coruñe na svom su Riazor stadionu u okviru 12. kola španske Primere remizirali sa Real Sociedadom odigravši 0:0.

U 13. minuti Sergio Canales je lagano prošao kroz obranu domaćih i opalio s ruba šesnaesterca, ali ju je Fabri ukrotio bez većih problema. Na narednu pravu šansu čekalo se do 30. minute kada je Carlos Vela s lakoćom prošao kroz domaću odbranu, ali loptu nakon njegovog udarca ispod prečke sjajnom intervencijom vadi Fabri. Šest minuta kasnije ponovo je pokušao Vela, ali ovoga puta je njegov udarac otišao preko gola.

Bh. reprezentativac Haris Medunjanin koji se našao u početnoj postavi Deportiva u 37. minuta zaradio je javnu opomenu.

Na poluvrijeme se otišlo sa 0:0, a sve do 66. minute meča u nastavku nije bilo nekih velikih uzbuđenja. Insua je šutirao, ali se gostujući golman pružio i skinuo njegov udarac.

Petnaestak minuta prije kraja ponovo je Vela bio u akcija, ali ponovo kao i u prvom poluvremenu njegov udarac odlazi preko prečke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U posljednjih deset minuta domaći su dva puta zaprijetili preko Rodrigueza, ali na kraju su obje mreže ostale mirovati za najnepopularnijih 0:0.

Primera Division, 12. kolo:
Deportivo - Real Sociedad 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti