Meho Kodro doveo pojačanje iz susjedstva

Servette se pojačao

Meho Kodro doveo pojačanje iz susjedstva

Švicarski drugoligaš Servette, kojeg vodi naš Meho Kodro, doveo je pojačanje iz Hrvatske u vidu Dalibora Stevanovića. 

Na zvaničnoj klupskoj stranici je objavljeno kako je za Servette u narednom periodu nastupati 32-godišnji Dalibor Stevanović, koji u klub iz Ženeve dolazi kao slobodan igrač. 

Ovom iskusnom slovenačkom internacionalcu ugovor sa Slaven Belupom ističe na kraju sezone, a iako se pominjala mogućnost povratka u rodnu zemlju, na kraju je odlučio prihvatiti poziv Mehe Kodre i pojačati Servette. 

"Drago mi je što sam potpisao za Servette. To je veliki klub sa sjajnim navijačima. Vjerujem da ćemo naredne sezone uspjeti izboriti plasman u viši rang, što ovaj klub svakako zaslužuje", kazao je Stevanović. 

Stevanović je inače jedno vrijeme bio i reprezentativac Slovenije, a pored Slaven Belupa u karijeri je još igrao za Mordoviju, Torpedo, Slask, Volyn, Vitesse, Real Sociedad, Alaves, Domžale, Olimpiju... 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi