Memija: Pomogli su nam savjeti na poluvremenu

Mladi fudbaler Željezničara

Memija: Pomogli su nam savjeti na poluvremenu

Fudbaler Željezničara i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Kerim Memija bio je zadovoljan rezultatom kojeg je sa svojim saigračima izborio na teškom gostovanju u Liježu.

"Sigurno je da smo zadovoljniji drugim poluvremenom nego onim što smo prikazali u prvih 45 minuta. Uz par savjeta stručnog štaba na poluvremenu to je izgledalo puno bolje u nastavku. Postigli smo gol koji nam je dao nadu za prolaz i izborili smo povoljan rezultat pred drugu utakmicu koja slijedi", rekao je Memija za SportSport.ba, te dodao:

"Na Koševu moramo odigrati bolje nego u Liježu. Sada smo bolje upoznati sa njihovom igrom i kvalitetima. Pokušat ćemo doći do pobjede i plasirati se u playoff Evropske lige".

Kerim Memija je odigrao svih pet dosadašnjih utakmica u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a očekuje se da u revanšu bude jedan od ključnih igrača Željezničara, kojem će biti neophodna još jedna njegova dobra partija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti