Memijin Vejle nastavio sa sjajnim rezultatima

Četvrta pobjeda u pet odigranih kola

Memijin Vejle nastavio sa sjajnim rezultatima

E. Čaušević

Fudbaleri Vejlea večeras su na domaćem terenu savladali Brabrand u petom kolu danske Prve divizije.

Vejle je odlično startao u novoj sezonu danske druge lige i večeras su na domaćem terenu upisali četvrtu pobjedu. Mladi bh. reprezentativac Kerim Memija ustalio se u ekipi Vejlea nakon što je u januaru ove godine stigao u ovaj danski klub iz Željezničara.

Domaći tim do prvog gola stigao je u 38. minuti utakmice kada je mrežu Brabranda zatresao Vinicius za 1:0. Konačan rezultat današnje utakmice postavio je Louati u 65. minuti utakmice kada je pogodio za konačnih 2:0.

Bh. fudbaler Kerim Memija odigrao je svih 90 minuta za svoj tim, te je ponovo pružio veoma dobru partiju. Vejle je nakon pet kola prvi na tabeli sa 13 bodova, a prati ih Vendsyssel koji ima dva boda manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi