Memišević je novi igrač Groningena

Bh. reprezentativac iz Bijeljine seli u Holandiju

Memišević je novi igrač Groningena

E. Čaušević

Novi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Samir Memišević, svoju karijeru nastaviti će u Holandiji.

Memišević je u protekloj sezoni bio jedan od boljih igrača u Premijer ligi BiH, te je s ekipom Radnika osvojio Kup. Svojim partijama izborio se za poziv selektora Mehmeda Baždarevića u minulim prijateljskim utakmicama naše reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ovaj 22-godišnji fudbaler svoju karijeru će nastaviti u Holandiji. Za SportSport.ba ovu informaciju potvrdio je i generalni sekretar Radnika i jedan od najzaslužnijih ljudi za ovaj transfer Nebojša Tomić.

"Sve je gotovo, dogovorenu su svi uslovi i u ponedjeljak će se ovaj transfer i ozvaničiti", izjavio je Tomić sa SportSport.ba.

Memišević će u ponedjeljak odraditi ljekarske preglede nakon čega će potpisati trogodišnji ugovor s ovom holandskom ekipom nakon čega će biti ozvaničen ovaj za naše prilike veliki transfer.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi