Memišević sjajno odradio posao u remiju sa PSV-om

Groningenu bod u Eindhovenu

Memišević sjajno odradio posao u remiju sa PSV-om

Groningen našeg Samira Memiševića uspio je osvojiti bod na gostovanju kod PSV-a. 

U okviru 4. kola holandske Eredivisie na veliko iznenađenje Groningen je sa aktuelnim šampionom PSV-om odigrao neriješeno i ujedno tako prekinuo seriju od tri uzastopna poraza u prvenstvu. 

PSV se tokom utakmice pokazao kao znatno snažniji protivnik i pred golom Padta nizale su se brojne prilike, međutim na kraju promjene rezultata nije bilo i susret je okončan s nepopularnih 0:0. 

Velike zasluge za to pripadaju bh. fudbaleru Samiru Memiševiću koji je na poziciji stopera odlično odradio svoj posao. I ovaj put je odigrao cijeli meč.

Eredivise, 4. kolo:

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

PSV - Groningen 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije