Menadžer Redsa nije nezadovoljan

Iako Liverpool nije slavio

Menadžer Redsa nije nezadovoljan

A. Beganović

U okviru 5. kola Lige prvaka Liverpool je osvojio bod na gostovanju kod Ludogoretsa, pa će u posljednje kolo ući s realnim izgledima za plasman u narednu fazu takmičenja.

Ludogorets je mnogo bolje otvorio susret i poveo je sa 1:0, no Redsi su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist, da bi pred sami kraj domaći stigli do izjednačenja.

Menadžer Liverpoola, Brendan Rodgers, nakon susreta je bio zadovoljan izvedbom svojih izabranika.

"Na početku sezone sam doveo igrače za koje znam šta mogu. Vremenom će se prilagoditi na naš sistem rada. Večerašnja partija može nam podići samopuzdanje jer je protiv Ludogoretsa dosta teško igrati", izjavio je Rodgers.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.