Menadžer Seada Kolašinca: Glupost je da sam pričao s Pepom

Demant iz Njemačke

Menadžer Seada Kolašinca: Glupost je da sam pričao s Pepom

E. Škorić

Bh. rerezentativac Sead Kolašinac na meti je mnogih evropskih ekipa.

Kolašinac je od ljeta slobodan igrač i sada za njim potjeru vode mnogi velikani poput Manchester Cityja, Milana, Bayerna, Liverpoola, Juventusa, a u međuvremenu Schalke pokušava da ga nagovori na potpisivanje novog ugovora.

Jučer je Bild objavio kako je menadžer Seada Kolašinca pregovarao s Pepom Guardiolom, ali ubrzo su te informacije demantovane.

Gordon Stipić, menadžer Kolašinca, za WAZ je rekao: "Ovo je čista glupost. Nije bilo nikakvih pregovora s Pepom Guardiolom".

"U dobroj smo i redovnoj kominukaciji, iako još uvijek nema konačne odluke", dodaje sportski direktor Schalkea Christian Heidel, dok je sam 23-godišnji bek Schalkea i naše reprezentacije rekao: "Izrazio sam šta želim i trener mi uopće ne stvara pritisak".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kolašinac je prošlog vikenda zabio za pobjedu nad Mainzom, igra fantastično i u Evropi, pa je sigurno da će se samo povećavati broj timova koji ga žele u svojim redovima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi