Mendes: Ronaldo će ostati u Realu do kraja karijere

Tvrdi agent portugalskog nogometaša

Mendes: Ronaldo će ostati u Realu do kraja karijere

Iako već neko vrijeme traje kampanja Manchester Uniteda da u svoje redove vrati portugalskog genijalca Cristiana Ronalda, od toga, kako stvari stoje, neće biti ništa.

Prema riječima njegovog zastupnika Jorgea Mendesa, Ronaldo će u Realu ostati do svoje 40 godine, a onda će prekinuti karijeru. 

"Cristiano Ronaldo igrat će u Realu do kraja karijere. U 'kraljevskom klubu' će se umiroviti sa 40 godina. Jako je sretan u Madridu i nemoguće ga je privući u neki drugi klub. U Realu ruši sve rekorde i smatraju ga najboljim sportašem u historiji. Najprije će srušiti sve preostale rekorde s Realom, a onda će otići u mirovinu", otkrio je Mendes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.