Menez: Moramo se plasirati u Ligu prvaka
Foto: EPA

Primarni cilj

Menez: Moramo se plasirati u Ligu prvaka

E. Škorić

Sjajni Francuz Jeremy Menez smatra da Milan ima dovoljno kvalitete da osvoji Scudetto.

Milan je u prva dva kola Serije A upisao šest bodova i nalazi se na prvom mjesut na tabeli. Rossoneri su savladali Lazio s 3:1, zatim Parmu u gostima s 5:4, a u tom je meču Menez postigao gol koji će se dugo pamtiti.

“Naš cilj prije svega je da izborimo Ligu prvaka i sve ispod toga bio bi neuspjeh. Nadam se i osvajanju Scudetta, jer Milan ima ekipu koja može igrati sa svakim. Vjerujem da smo sposobni da budemo prvaci Italije”, rekao je Menez.

On je u Milan ovog ljeta stigao iz PSG-a i već ima tri gola na kontu. U karijeri je još nastupao za Sochaux, Monaco i Romu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.