Menez: Teško se bilo boriti sa Zlatanom za mjesto u timu

Nekadašnji ofanzivac PSG-a

Menez: Teško se bilo boriti sa Zlatanom za mjesto u timu

A. Beganović

Jedan od najboljih igrača Milana, Jeremy Menez, u razgovoru za italijanske medije osvrnuo se na svoju borbu za mjestu u timu PSG-a, odakle je i stigao u "grad mode".

"Kada je zalatan stigao u klub obojica smo igrali u napadu, a njegov dolazak pozitivno se odrazio na igru cijelog tima. Međutim, vremenom sam se morao takmičiti sa Zlatanom za mjesto u timu", izjavio je Menez.

"Moram priznati da se nisam mogao takmičiti s njim. U svakom slučaju, drago mi je što sam igrao u PSG-u, ovaj tim uvijek će ostati u mom srcu", dodao je nekadašnji fudbaler ekipe iz Pariza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.