Menezov agent: Niko nas još nije kontaktirao

Menezov agent: Niko nas još nije kontaktirao

E. Škorić

Jeremy Menez bi u narednim mjesecima mogao da napusti Milan.

Menez je imao dobru sezonu u Milanu, makar kada je riječ o individualnim uspjesima, no svejedno razmišlja o prelasku u neki drugi klub.

Francuz je u Seriji A postigao 16 golova u prvoj sezoni s Rossonerima, a prethodno je igrao za PSG.

“Zadovoljni smo s klubom. Niko nam ništa nije rekao, pa tako da mislim da nema razloga o odlasku”, kazao je Kevin Menez, koji zastupa Jeremyja, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Naravno, znamo da je u modernom nogometu svaki igrač na prodaju, ali nije nas još niko kontaktirao. Jeremyju je lijepo u Milanu. Liverpool i Monaco? To su samo glasine. Uvijek je tražen igrač koji postigne 16 golova, ali sada nema ništa konkretno”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.