Mensur Mujdža se priključio pripremama Freiburga

Zmaj stigao na pripreme u Austriju

Mensur Mujdža se priključio pripremama Freiburga

Iako se u proteklom periodu spominjao kao moguće pojačanje Münchena 1860, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Mensur Mujdža priključio je pripremama svog Freiburga, nakon što je prethodno odbio ponudu novog Bundesligaša Darmstadta.

Desni bek našeg nacionalnog tima zajedno sa svojim kolegama Vegar Eggen Hedenstadom, Vladimirom Daridom i Stefanom Mitrovićem danas se priključio pripremama svog kluba u austrijskom Schrunsu.

I dok su fudbaleri Freiburga igrali svoju prijateljsku utakmicu protiv lokalnog tima sastavljenog od fudbalera iz nekoliko tamošnjih klubova (pobjeda 5:0), pomenuta četvorica fudbalera javila su se na recepciju hotela u kojem je smješten njihov klub.

U utorak Freiburg igra novi prijateljski susret, a protivnik će im biti moskovski Spartak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.