Mešanović: Vjerovali smo da možemo ostvariti dobar rezultat

Zrinjski u Mostaru remizirao s Legijom

Mešanović: Vjerovali smo da možemo ostvariti dobar rezultat

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog danas su u Mostaru remizirali protiv poljske Legije (1:1) u prvom meču drugog pretkola kvalifikacija Lige prvaka.

Iako je Legia bila favorit u današnjem meču Zrinjski je pokazao da ima snage da se nosi s ovom ekipom. Poljaci su prvi stigli do prednosti, ali je aktuelni prvak BiH ekspresno stigao do izjednačenja, te na revanš u Varšavu ide sa pozitivnim rezultatom.

"Sigurno da je ovo dobar rezultat za nas. Samo smo mi vjerovali da možemo napraviti dobar rezultat za revanš i to smo uradili. Prvo poluvrijeme smo imali respekt prema protivniku, ali smo u drugom pokazali da možemo igrati s njima i dosta bolje smo izgledali na terenu. Na revanš idemo ohrabreni igrom iz drugog dijela i ako upola budemo odigrali kao danas možemo se nadati nećemu", rekao je za SportSport.ba napadač Zrinjskog, Jasmin Mešanović.

Danas je temperatura u Mostaru bila "paklena", a i sam Mešanović je potvrdio da je igračima bilo dosta teško igrati.

"Temperatura je bila prevelika, bilo je poteškoća, ali smo se mi bolje snašli. Svjesno smo im propustili u prvom dijelu da igraju i da se izmore. Kada smo vidjeli da možemo da im pariramo dali smo maksimum i pokazali smo da smo, prema mom mišljenju, spremniji od njih", dodao je napadač mostarske ekipe.

Mešanović se i dotakao i sjajne podrške koju je Zrinjski danas imao sa tribina od svojih navijača.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Prezadovoljan sam podrškom naših navijača u današnjoj utakmici. Ovom prilikom bih im se zahvalio što su nas bodrili tokom cijele utakmice i onda kada smo primili gol. Mislim da smo im se odužili golom i dobrom igrom", zaključio je Mešanović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi