Messi bi mogao ostati bez SP-a: Kvota na to je 21

Argentinci u velikim problemima

Messi bi mogao ostati bez SP-a: Kvota na to je 21

Argentinci bi mogli ostati bez Svjetskog prvenstva, a Messi bez vjerovatno posljednje prilike da postane prvak svijeta sa svojom reprezentacijom.

Gaučosi će u noći s utorka na srijedu gostovati kod Ekvadora, a za mirne snove trebat će im pobjeda na tom meču, dok im remi ne garantuje čak ni dodatni baraž.

Zanimljivo, svjetske kladionice već su izbacile i koeficijent da Messi neće igrati u Rusiji, a on iznosi 21. Naravno, ovo je vjerovatno posljednja prilika za Messija da postane prvak svijeta sa svojom reprezentacijom jer će naredne godine već imati 31 godinu, a na Svjetskom prvenstvru 2022. godine Messi će imati čak 35. 

Podsjetimo, meč između Ekvadora i Argentine na rasporedu je u noći s utorka na srijedu od 13.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi