Messi i Alves pokazali zašto volimo fudbal

Na kraju treba čestitati boljem

Messi i Alves pokazali zašto volimo fudbal

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda savladali su na domaćem terenu Valenciju sa 4:2 u meču 28. kola španske La Lige.

Katalonci su do nove pobjede stigli na krilima Lionela Messija koji je postigao dva gola, dok su po jedan dodali Luis Suarez i Andre Gomes. Pobjeda Barce mogla je biti i ubjedljivija, ali je na golu gostiju odlično branio Diego Alves.

Upravo je Alves bio u centru pažnje u drugom poluvremenu kada je sudija pokazao na bijelu tačku za Barcu. Messi je preuzeo odgovornost, a Alves je pokušao psihički da utiče na Argentinca. Na kraju nije uspio i Messi je bez problema postigao gol za 3:2, no nije zamjerio Alvesu na pokušajima da ga omete, te su se na kraju srdačno pozdravili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi