"Messi i Barcelona su dosadni"
Foto: EPA

Paul Scholes smatra

"Messi i Barcelona su dosadni"

M. Šljivak

Legendarni veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes nazvao je Lionela Messija dosadnim, a isto mišljenje ima i o igri Barcelone.

Scholes smatra da je ova Barcelona samo sjena one stare i da je sve to dosadno.

"Velikim dijelom utakmice osjećam da su oni samo sjenka ekipe koja su nekad bili. Još uvijek tačno dodaju loptu, ali brzina protoka lopte je mnogo slabija. Nestala je sva brzina", rekao je Scholes, te je dodao:

"Kada bih mogao jednom riječju opisati njihov stav i igru to bi bila riječ 'dosadno'.  Također, iako ga sva dostignuća stavljaju u posebnu kategoriju i njega bih nazvao dosadnim", rekao je Scholes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.