Messi i društvo šokirani stanjem terena u Ekvadoru
Foto: Screenshot

Večeras meč odluke

Messi i društvo šokirani stanjem terena u Ekvadoru

E. Čaušević

Reprezentacija Argentine večeras igra odlučujući meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Gaučosi se nalaze u veoma teško situaciji i potrebna im je pobjeda na gostovanju protiv Ekvadora. Jasno je da Argentince očekuje veoma težak meč posebno zbog činjenice da se nalaze u očajnoj formi. U slučaju poraza, pa čak i remija Argentina bi mogla ostati bez nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Argentinci su jučer stigli u Ekvador gdje su sinoć odradili trening na katastrofalnom terenu u Quitu. Mediji u Argentini su objavili da je Messi vidno razočaran što je teren u očajnom stanju i to će sigurno utjecati na njihovu igru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Također, na društvenim mrežama mnogi su se šalili na račun Argentinaca, a bilo je i komentara da se sada Gaučosi trebaju pokazati baš kao i Belgija koja je igrala u subotu i na gorem terenu. Naravno, u centru pažnje je ponovo bila Grbavica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi