Messi i Iniesta ostaju

Direktor Barcelone o novim ugovorima za zvijezde

Messi i Iniesta ostaju

Posjetioci Camp Nou stadiona će uživati u predstavama Andresa Inieste i Lionela Messija bar još nekoliko godina, sudeći po izjavama Barceloninog sportskog direktora Roberta Fernandeza.

Iako nije govorio o detaljima, Fernandez je za španske medije izjavio da će "Messi produžiti, što sam uvijek i govorio. On je sretan u Barceloni, ovdje se osjeća dobro u timu i okruženje je savršeno. Nemam nikakvih sumnji da će potpisati novi ugovor. Kada mu pogledam u oči, vidim da je sretan u Barceloni."

"I Iniesta će produžiti, on će to uraditi kad dođe vrijeme", uvjerava Fernandez.

Fernandez se dodakao i glasina o mogućem Enriqueovog nasljedniku na klupi ekipe iz Katalonije, negirajući špekulacije da bi to mjesto moglo pripasti Massimilianu Allegriju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju, osvrnuo se i na aludiranja novinara da Lionel Messi učestvuje u odabiru trenera rekavši da se "neće konsultovati sa igračima kada je riječ o izboru novog trenera".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi