Messi i Neymar žele Dele Allija u svom timu

Veznjak meta Barcelone

Messi i Neymar žele Dele Allija u svom timu

E. Ganibegović

Barcelonine zvijezde žele Dele Allija na Nou Campu.

Lionel Messi i Neymar bi voljeli da u svojim redovima vide engleskog reprezentatica i trenutnog člana Pijetlova, Dele Allija.

Barcelona je mladog veznjaka spremna platiti 40 miliona funti.

Ekipa Valverdea je u potrazi za novim veznjakom a do sada nema uspjeha jer nije uspjela dovesti Marca Verattija i Phillipe Coutinha pa se odlučila okrenuti 21-godišnjem članu Tottenhama.

Međutim Tottenham ne želi prodati igrača koji je veoma važna karika kod Pochettina koji je nedavno potpisao novi ugovor do 2021.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako Barcelona želi da dovede mladog veznjaka morat će mnogo više platiti od onoga štu su planirali, jer cifra od 40 miliona funti vjerovatno neće zadovoljiti čelnike Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti