Messi i saigrači šokirali argentinske medije nakon meča
Foto: EPA

Bojkotovali medije nakon utakmice

Messi i saigrači šokirali argentinske medije nakon meča

E. Čaušević

Argentina je sinoć na domaćem terenu sa 3:0 savladala Kolumbiju u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Domaća reprezentacija u jednoj od najvažnijih utakmica dosadašnjem dijela kvalifikacija ostvarila je sigurnu pobjedu na krilima Lionela Messija. Gaučosi su oduševili svoje navijače pobjedom, ali su nakon meča šokirali argentinske medije.

Naime, kada su se Argentinci pojavili pred medijima rekli su im da ih bojkotuju i jednostavno su ih ignorisali. Onda se pojavio Messi koji se izvinio medijima koji su bili korektni, ali je poručio da neće davati izjave zbog lažnih informacija na račun njihovog saigrača Lavezzija.

Podsjećamo, argentinski mediji objavili su jučer da je Lavezzi izbačen iz reprezentacije jer je konzumirao marihuanu. Messi je dodao da će svi bojkotovati medije zbog njihovih uvreda, laži i miješanja u privatni život Lavezzija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi