Messi: Kako igramo? Sranje!

Nakon poraza od Brazila

Messi: Kako igramo? Sranje!

O. Lekić

U okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Brazil je sa ubjedljivih 3:0 savladao Argentinu, te se tako učvrstio na prvoj poziji tabele.

Argentina je još jednom razočarala svoje navijače, a porazom u Brazilu ugrozili su svoje izglede za plasman na smotru najboljih svjetskih selekcija.

"Kako igramo? Sranje! Takva nam je igra i situacija u kojoj se nalazimo. U glavama imamo problem i to moramo riješiti. Ako nismo u glavi pravi, onda nas ni noge ne slušaju. Nakon drugog gola smo uništeni", izjavio je Messi nakon sinoćnjeg susreta.

U narednom susretu Argnetina će snage odmjeriti sa Kolumbijom, a Messi od navijača traži strpljenje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Moramo baš sve popraviti u našoj igri. Nadam se da će navijači protiv Kolumbije biti stpljivi pošto nam zvižduci neće pomoći. Jedinstvo nam je potrebno, a navijači moraju shvatiti da zajedno moramo proći kroz ovaj težak period", zaključio je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi