Messi: Kina? U fudbalu je sve moguće

Zanimljiva izjava Argentinca

Messi: Kina? U fudbalu je sve moguće

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi još uvijek nije produžio svoju saradnju s Barcelonom koji ističe na kraju naredne sezone.

Messi već nekoliko mjeseci pregovara sa katalonskim klubom, ali još uvijek nisu našli zajednički jezik za novi ugovor. Naravno, odmah su počele i špekulacije da će Argentinac napustiti Nou Camp, a posljednja u nizu je da će svoju karijeru nastaviti u Kini.

Argentinac danas slavi svoj 30. rođendan, te je očito bio raspoložen za izjave. Messi je za argentinske medije izjavio da je čuo za interes klubova iz Kine, ali da je njegova želja da ostane u Barceloni. No, on je dodao da je u fudbalu sve moguće, te da se ne treba čuditi ako jednog dana zaigra u dalekoj Kini.

"Ostanak u Barceloni je ono što sam uvijek želio i sanjao. Čuo sam za interes klubova iz Kine i neću reći da je to nemoguće. U fudbalu je sve moguće. Preko noći se stvari mijenjaju, ali iskreno ja nisam razmišljao da idem u Kinu", rekao je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije