Messi: Lucho mi je rekao da sam najbolji u historiji
Foto: EPA

Riječi na odlasku iz kluba

Messi: Lucho mi je rekao da sam najbolji u historiji

M. Šljivak

Luis Enrique završio je epizodu na klupi Barcelone.

Njegov trogodišnji boravak je bio veoma uspješan jer je osvojio čak devet trofeja, a oprostio se osvajanjem Kupa kralja.

Nije bez oproštaja popularni Lucho napustio svlačionicu, a Messi je otkrio šta mu je na odlasku Luis Enrique rekao:

"Luis Enrique nas je motivisao da ponovo dođemo do samog vrha. Kada je došao, bili smo slabašni i on nas je podigao na najviši nivo. Postigli smo velike stvari s njim", istakao je Messi, te je otkrio riječi koje mu je bivši trener rekao nakon pobjede nad Realom (3:2) u prvenstvu Španije krajem aprila.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nakon što smo pobijedili Real s 3:2, Luis Enrique mi je rekao da sam najbolji fudbaler u historiji", istakao je Messi.

Novi trener katalonskog velikana postao je Ernesto Valverde i vidjećemo kako će on uspjeti da uklopi zvijezde Barce u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi