Messi na klupi Barce želi Jorgea Sampaolija

Želi trenera Seville

Messi na klupi Barce želi Jorgea Sampaolija

Prva zvijezda Barcelone Leo Messi ima jednu želju kada je u pitanju budući trener Barcelona.

Nakon što je sadašnji trener Katalonaca Luis Enrique otkrio da će na kraju sezone napustiti klub, španski mediji počeli su nagađati ko će biti njegov nasljednik.

Tako su došli i do priče koju prenosi Diario Gol da Leo Messi na klupi Barce naredne sezone želi vidjeti Jorgea Sampaolija, trenera Seville i nekadašnjeg selektora reprezentacije Čilea.

Također, isti izvor navodi da Messi od Barce traži četiri pojačanja narednog ljeta kako bi ponovo bili najbolji na svijetu, a u prvom redu su tu Hector Bellerin i Moussa Dembele.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je ove sezone odigrao 22 meča u La Ligi te je postigao 21 gol uz sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi