Messi na zanimljiv način nagovara Neymara da ostane

Ima interesantnu taktiku

Messi na zanimljiv način nagovara Neymara da ostane

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone trenutno se nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se pripremaju za novu sezonu.

Barcelona je u subotu odigrala prvu pripremnu utakmicu u kojoj je savladala Juventus sa 2:1. Na ovom meču briljirao je Neymar koji je postigao oba gola. Iako se špekuliše sve više da će Brazilac potpisati za PSG, čini se da u Barci žele uraditi sve kako bi ga nagovorili da ostane.

Jučer je zanimljivu fotografiju objavio Gerard Pique koji se slikao s Neymarom, a u opisu je kratko napisao "On ostaje". Čini se da su mnogi igrači Barce dobili zadatak da uvjere Neymara da ostane, a jedan od njih je i Lionel Messi.

Španski mediji objavili su danas da je Messi smislio veoma zanimljiv način na koji će uvjeriti Brazilca da ostane. Navodno, Messi je rekao Neymaru da će u narednoj sezoni imati mnogo više priliku da izvodi slobodne udarce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poznato je da je Messi izvodio gotovo sve slobodnjake u prethodnim sezonama iako je i Neymar poznat kao veoma dobar izvođač prekida. Da li će ovaj Messijev potez upaliti, saznat ćemo veoma brzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi