Messi: Nadam se duelu s Neymarom u finalu
Foto: EPA

Zvijezda Gaučosa pred Mundijal

Messi: Nadam se duelu s Neymarom u finalu

M. Šljivak

Reprezentacija Argentine na Svjetskom prvenstvu ima velike ambicije.

Gaučosi žele konačno stići do finala, a svakako najviše vjere imaju u Lionela Messija, kojem je najveća želja da se susretne u finalu sa saigračem iz Barcelone, Brazilcem Neymarom.

"Radujem se prvenstvu i mislim da sam puno naučio iz grešaka s prošlih izdanja prvenstva. Nadam se da se te greške neće ponavljati. Imamo vrlo tešku grupu i moramo odigrati jako dobro ako želimo proći dalje", rekao je Messi.

Želja je finalni duel s Neymarom...

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Nadam se da ću u završnom meču turnira igrati protiv Neymara. Ako ne protiv njega onda protiv bilo koje druge reprezentacije. Igrali smo dobro na prošla dva prvenstva, ali jednostavno nismo imali sreće. Nadam se da će ovog puta biti bolje", dodao je fantastični Argentinac.

Argentina prvenstvo otvara protiv selekcije Bosne i Hercegovine na Maracani.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.