Messi najvjerovatnije propušta gostovanje u Vigu

Zbog povrede stopala

Messi najvjerovatnije propušta gostovanje u Vigu

E. Škorić

Ponajbolji nogometaš današnjice, Lionel Messi, najvjerovatnije će propustiti gostovanje Barcelone u Vigu.

Messi je zbog povrede stopala propustio obje prijateljske utakmice argentinske reprezentacije u SAD-u. On je spomenutu povredu zadobio u meču osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

“Čekali smo do posljednjeg trenutka da vidimo je li u stanju da igra, no očito da nije mogoa. Noga ga stvarno boli i nismo htjeli ništa prepustiti slučaju”, kazao je argentinski selektor Gerardo Martino.

Stoga, velike su šanse da će Barca Celti gostovati bez svog najboljeg igrača, koji je u svim natjecanjima ove sezone za ldiera Primere zabio 43 gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.