Messi nakon obaranja rekorda: Nisam ni sanjao o ovome

Argentinski fudbaler oduševio svijet

Messi nakon obaranja rekorda: Nisam ni sanjao o ovome

Lionel Messi sinoć je svojom izvedbom ponovo oduševio svijet. Sa tri pogotka protiv Seville, argentinski fudbaler postao je najbolji strijelac u historiji Primere i tako oborio rekord velikog Telma Zarre.

Povodom toga Messi se oglasio na svojoj službenoj Facebook stranici, ističući kako nije mogao ni zamisliti da će jednog dana dostići bilo koji rekord. 

"Kad sam zabio ovaj gol, nisam mogao ni zamisliti da bih mogao dostići bilo koji rekord, pogotovo ovaj koji je držao veliki Telmo Zarra. To sam postigao zbog podrške toliko ljudi tijekom mog vremena ovdje i želio bih posvetiti ovaj uspjeh svima njima. Hvala vam što ste uvijek uz mene, također bih htio ovo posvetiti ljudima koji više nisu s nama, nikad vas neću zaboraviti. Hvala vam svima što ste uz mene!", napisao je Messi.

Biranim riječima o argentinskom fudbaleru govorio je i trener Luis Enrique. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nikad nisam vidio nijednog igrača kao njega, sretan sam što ga mogu trenirati. Za mene je on neusporediv igrač, bit će jedini i neponovljiv. Sretni smo što ga imamo".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.