Messi: Ne smijemo dopustiti da nam titula izmakne iz ruku

Argentinac nadahnut pred finiš

Messi: Ne smijemo dopustiti da nam titula izmakne iz ruku

Argentinac Lionel Messi odbacio je novinske špekulacije kako je izgubio volju za igrom u Barceloni, te kako je ove sezone nesretan odnosno bi čak mogao napustiti katalonskog velikana.

„Puno se toga pisalo o meni u ovoj sezoni. Praktički su sve to laži. Ja sam dobro,“ izjavio je Messi.

Katalonski div sa dva trijumfa u preostala dva kola, u gostima kod Elchea i kod kuće s Atleticom u posljednjem kolu,osigurao bi naslov prvaka, iako se tome nakon Getafea uopće nije nadao.

„Da, sada bolje stojimo nego prije sedam dana. Takvu priliku moramo iskoristiti. Sada ne smijemo dopustiti da nam titula prvaka isklizne iz ruku,“ rekao je Messi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.