Messi od Barce zatražio da dovede njegovog prijatelja

Di Maria u Barci?

Messi od Barce zatražio da dovede njegovog prijatelja

E. Škorić

Lionel Messi želi da njegova Barcelona dovede Angela di Mariju.

Di Maria je na Copa Americi pokazao da i dalje vrijedi iako je imao očajnu sezonu u Manchester Unitedu.

Za reprezentativca Gaučosa zanimaju se Barcelona i Bayern, a Messi navodno traži od Katalonaca da mu dovedu prijatelja na Nou Camp.

United bi prodao Di Marijiu i taj novac uložio u kupovinu nekog kvalitetnog napadača, ali postoji anti-klauzula u ugovoru po kojoj bi Di Maria morao da plati penale ako ode u Barcelonu.

Navodno je riječ o sumi od 10 miliona eura, koju bi Barca morala dodatno da plati, što bi na kraju iznosilo preko 80 miliona eura. Dovođenjem Di Marije, Barca bi se donekle mogla osvetiti Realu, a i sam Di Maria…

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, pitanje je koliko Barci treba Di Maria, iako nema sumnje da se radi o kvalitetnom igraču. Ali, ako je to Messijeva želja, a znamo koliko on znači Barceloni, onda ništa nije nemoguće.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.