Messi poput inspektora: Pronašao uljeza u Barceloni
Foto: EPA

Izdajnik u timu

Messi poput inspektora: Pronašao uljeza u Barceloni

Španski mediji doznali su ko je krtica u svlačionici Barcelone. Prema njima, osoba koja je zaslužna za to što povjerljive informacije iz kluba cure u javnost je - Andre Gomes. 

Diario Gol piše da već mjesecima iz svlačionice Barcelone cure informacije i objavljuju se u madridskim medijima bliskim Realu. Mnogi su mislili da je Neymar taj koji je bio špijun, međutim ta teorija je pala u vodu nakon što su se informacije iz ekipe nastavile plasirati i nakon što je Brazilac otišao u PSG.

Isti medij, pozivajuće se na bliske izvore, tvrdi da je Lionel Messi uvjeren kako je špijun ustvari Andre Gomes. Messi sumnja da Gomes svom sunarodnjaku i reprezentativnom saigraču Ronaldu prenosi detalje iz svlačionice, a sa cijelom situacijom je upoznao i rukovodstvo kluba. 

Biće zanimljivo za vidjeti kako će se Messi i ostali saigrači odnositi prema Gomesu, a ukoliko se cijela priča ispostavi kao tačna, pitanje je koliko će se dugo Portugalac zadržati na Nou Campu. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gomes je prošlog ljeta na Nou Camp stigao iz Valencije za 35 miliona eura i trebao je predstavljati veliko pojačanje za Katalonce. Ipak, taj epitet nije opravdao i postao je 'grijač klupe'.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi