Messi: Poštujemo Real

U nedjelju El Clasico

Messi: Poštujemo Real

A. Beganović

U okviru 28. kola Primere veliki derbi odigrat će Barcelona i Real Madrid, a najbolji fudbaler Barcelone Lionel Messi govorio je za španske medije o istom.

"Poštujemo Real Madrid i njegovog vođu. Cristiano Ronaldo je uvijek opasan. Kažete da je Real u lošem stanju, no ne mogu vam to komentarisati. Reeal je na individualnoj razini uvijek jak", istakao je Messi.

Sjajni Argentinac osvrnuo se i naa dosadašnji dio sezone.

"Sezonu smo započeli na drugačiji način u odnosu na neke prrethodne. Na otvaranju nismo bili uspješni, ali smo se skupili i počeli smo se kretati u pravom smjeru. U svakom timu ima uspona i padova, no to je sada iza nas. Želimo do kraja ostati na ovom nivou", dodao je Messi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.