Messi predložio tri kandidata da zamijene Neymara

Prenose inostrani mediji

Messi predložio tri kandidata da zamijene Neymara

Najbolji igrač Barcelone Leo Messi ima listu od tri fudbalera, od kojih bi jedan trebao zamijeniti Neymara u slučaju da se on odluči za transfer u PSG.

Podsjetimo da su Parižani spremni učiniti sve ovog ljeta kako bi angažovali Neymara, a Barceloni su navodno ponudili 220 miliona eura za ovaj transfer.

Obzirom da je ova špekulacija sve glasnija, navodno je i Argentinac Messi čelnicima Barce dostavio imena igrača koji bi trebali biti najbolje zamjene za Neymara, prenosi Don Balon.

Prvi na listi njegovih želja je Argentinac Paulo Dybala, a iza njega su tu PSG-ov Angel Di Marija i krilni napadač Dortmunda Ousmane Dembele.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, ovo su za sada samo špekulacije koje prenose inostrani mediji, ali u fudbalu se nikada ne zna, a osim toga igra s novcem je tako čudna da nikada ne znate šta će donijeti na kraju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi