Messi priveden zbog posjedovanja oružja bez dozvole

Zadržan u policiji nekoliko sati

Messi priveden zbog posjedovanja oružja bez dozvole

Argentinska policija uhapsila je u noću sa subote na nedjelju Matiasa Messija, brata najboljeg svjetskog igrača iz redova Barcelone Lionela Messija. 

Kako prenose tamošnji mediji, brat od zvijezde katalonskog kluba je priveden zato što je prilikom rutinske kontrole kod sebe imao pištolj kalibra 22 za koji navodno nije posjedovao dozvolu. 

Stariji Messi je u policijskoj stanici zadržan nekoliko sati i potom pušten na hlađenje, a ovo mu nije prvi put da ima posla sa oružjem. On je 2008. godine protupropisno nosio pištolj za svojim pojasom.

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije