Messi: Rekord? Važnija mi je pobjeda!

Na stranu sve, Barca je prioritet

Messi: Rekord? Važnija mi je pobjeda!

Najbolji strijelac u historiji Lige prvaka, Lionel Messi, izjavio je kako mu je od rekorda važnija pobjeda koju je ostvario sa Barcelonom na Kipru.

"Biti rekorder u ovom takmičenju je sjajno i presretan sam zbog toga. Međutim, sretniji sam zbog pobjede i tri boda. Bila je ovo vrlo bitna utakmica u kojoj smo morali slaviti i sada moramo nastaviti ovim tempom da bismo ispunili naše zacrtane ciljeve", rekao je Messi.

Fudbaler Barcelone najavio je i duel koji njegovu ekipu čeka u posljednjem kolu grupe.

"Bit će teško protiv PSG-a. Oni imaju sjajne igrače koji se dobro poznaju. Nezgodni su, ali nam dolaze u goste. Igramo na svom terenu i naš cilj je pobjeda i prvo mjesto. To je ono što nas interesuje i čemu težimo", rekao je sjajni Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.